Hjælp til Linux

Når man anvender (eller ønsker at gøre det) Linux, så er det rart at vide, hvor man kan få hjælp, hvis man behøver det. Det spørgsmål vil vi forsøge at besvare her.

• Venner der bruger Linux
    Hvis du har venner der selv bruger Linux, så start med at spørge dem, om de har mulighed for at hjælpe dig. Husk at værdsætte deres hjælp, som du ville værdsætte det, hvis det var en tømrer-ven der satte et vindue i for dig. Forbrugt tid, er forbrugt tid - uanset om man sætter et vindue i eller ej.
  • Bagsiden af din faktura
    Hvis du ser på bagsiden af din faktura, er der en masse information om, hvor du kan finde hjælp, inkl. adskillige links. Her er links'ene gengivet: www.linuxbog.dk - 12 online bøger om Linux og Linuxrelaterede emner. www.bsd-dk.dk - Den Danske BSD brugergruppe. www.linuxin.dk - Dansk Forum og nyhedssite for Linux brugere. suse.linuxin.dk - Vejledning på dansk til SUSE brugere. ubuntu.linuxin.dk - Vejledning på dansk til Ubuntu brugere. www.ubuntudanmark.dk – Dansk side med Vejledninger og Ubuntu fora. lwn.net - Engelsk nyhedsside om Linux og Open Source nntp://dk.edb.system.unix - Dansk Linux/UNIX relateret nyhedsgruppe. Se også vores Linksamling - og bidrag endelig med andre nytte links, vi opretter gerne nye kategorier.
  • Find hjælp i din lokale Linux Brugergruppe (LUG)
    Find din lokale LUG på www.lug.dk eller meld dig ind i SSLUG.dk(sslug.dk er den største og kan også bruges, selvom man ikke lige bor på sjælland). SSLUG's lokalgrupper i København og Roskilde holder normalt et fast møde om ugen, hvor alle er velkommne. Hvis du har intentioner om at dukke op med din pc, vil vi anbefale, at du lige skriver og spørger om hjælp på listerne inden, og hvis det ikke får dig videre, hører om du kan tage computeren/problemet med på næste møde.
  • Hos Linuxpusher.dk hjælper vi gerne vores kunder, hvis de sender en email (vha. "Kontakt Os").
    Vi yder ikke telefonsupport. Det kan du formodentlig finde nogen der vil tage betaling for.
  • Professionel hjælp (man skal betale for)
    For at få Professionel hjælp (man skal betale for) kan du se: www.linux.dk/support. På listen på linux.dk vil du også finde EnableIT - firmaet bag Linuxpusher.dk. Vi leverer Linux ekspertise til firmaer der anvender Linux som server.