Virker Adobe Photoshop på Linux?

Adobe tilbyder desværre kun en Windows version programmet, men heldigvis kan CS1, CS2 og CS3 versionerne bringes til at virke.

Den seneste version af WINE har understøttelse af photoshop CS3 (v10.0) og tidligere versioner.

Jeg googlede lige på "wine photoshop cs2 ubuntu" og fik en masse vejledninger til det:
f.ex. http://luiscosio.com/how-to-adobe-photoshop-cs2-on-ubuntu-10-steps

Ligeledes kan man få gode resultater på "wine photoshop cs3 ubuntu", "wine photoshop cs3 opensuse" osv. osv. (" skal ikke inkluderes i søgningen).

Kommentare

Kommentar hinzufügen

  • Zeilen und Absätze werden automatisch erzeugt.

Weitere Informationen über Formatierungsoptionen

CAPTCHA
Diese Frage hat den Zweck zu testen, ob Sie ein menschlicher Benutzer sind und um automatisierten Spam vorzubeugen.
Bild-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.