Besvara kommentar

Debian GNU/Linux 8.4 DVD1

Debian GNU/Linux 8.4 DVD1

4,44$
Architecture you want to install this on - if in doubt - choose x86, 32-bit.
Applicable specials:None
View all specials & discounts

Dette er Debian GNU/Linux distributionen. Debian er en unik distribution i den henseende at den er holdt fri for kommercielle interesser og udelukkende bliver vedligeholdt af Debian projektet.

Debian can also work as an Linux Terminal server - see http://wiki.debian.org/LTSP

DVD1 indeholder det meste af det man har behov for til en normal skrivebords/bærbar pc installation.

Announcement quote : "Efter næsten 24 måneders konstant udvikling, er Debian-projektet stolt over at kunne præsentere sin nye stabile version 8 (kodenavn "Jessie"), der vil være understøttet de næste fem år takket være Debian Security- og Debian Long Term Support-holdenes kombinerede arbejde.

"Jessie" leveres som standard med et nyt initsystem, systemd. systemd-programsamlingen indeholder meget spændende funtionalitet, så som hurtigere starttid, cgroups til services, mulighed for at isolere dele af services. Initsystemet sysvinit er stadig tilgængeligt i "Jessie".

UEFI-understøttelsen ("Unified Extensible Firmware Interface"), der blev indført i "Wheezy", er også blevet kraftigt forbedret i Jessie. Herunder omgåelser af mange kendte firmwarefejl, understøttelse af UEFI på 32 bit-systemer og understøttelse af 64 bit-kerner med 32 bit-UEFI-firmware (hvor sidstnævnte kun medtages i vores "multi-arch"-installeringsmedie til amd64/i386)."


Besvara

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Mer information om formateringsmöjligheter

CAPTCHA
Frågan kontrollerar om du är en människa och används för att hindra spam-robotar.
Bild-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.