Kan man få Linux på dansk?

De fleste større distributioner, tilbyder Dansk under installationen og styresystemet kan også på de større distributioner indstilles til dansk, men desværre er programmerne oftest på engelsk, med undtagelse af udbredte programmer såsom OpenOffice og Firefox og til børn GCompris. OpenOffice og Firefox på Dansk følger dog ikke med på nogen distributioner jeg kender, men de findes på dansk og engelsk udgave til download - og i vores Open Source pakke, specifikt i Browser pakken og i OpenOffice pakken.

Det har dog den fordel at vejledninger og hjælp, som oftest er på engelsk, også kan bruges, uden nogen sprogforvirring.
Ellers findes der Dabuntu, en variant af Ubuntu, som har danske versioner af de mest anvendte programmer. - se http://www.linuxpusher.com/distributions/Dabuntu

Man kan installere følgende programmer, manuelt, på sin Linux installation, i en dansk version:

• Browseren Firefox
  • Mailprogrammet Thunderbird
  • Kontorprogrammet OpenOffice.org

Alle 3 programmer tilbyder vi i dansk version til både windows, Linux og Apple Mac OSX under Programmer.