Virker Adobe Photoshop på Linux?

Adobe tilbyder desværre kun en Windows version programmet, men heldigvis kan CS1, CS2 og CS3 versionerne bringes til at virke.

Den seneste version af WINE har understøttelse af photoshop CS3 (v10.0) og tidligere versioner.

Jeg googlede lige på "wine photoshop cs2 ubuntu" og fik en masse vejledninger til det:
f.ex. http://luiscosio.com/how-to-adobe-photoshop-cs2-on-ubuntu-10-steps

Ligeledes kan man få gode resultater på "wine photoshop cs3 ubuntu", "wine photoshop cs3 opensuse" osv. osv. (" skal ikke inkluderes i søgningen).

Kommentarer

Skriv ny kommentar

  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Mer information om formateringsmöjligheter

CAPTCHA
Frågan kontrollerar om du är en människa och används för att hindra spam-robotar.
Bild-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.